Start

Till dig som avslutade dina studier på Enskede gårds gymnasium i juni 2020. Vilken fin och värdig avslutning vi fick tillsammans trots omständigheterna! Vi lärare, personal och skolledning vill tacka dig för det här läsåret. Vi vill också tacka dig för din uthållighet och ihärdighet under vårens distansundervisning. Du har gjort ett fantastiskt arbete och vi är så stolta över din prestation.

Somliga av er går vidare till andra studier på folkhögskolor och KOMVUX, andra läser sitt kommande år på annan gymnasieskola i staden. Vi önskar er alla lycka till!

För dig som ska fortsätta studera

Du som ska fortsätta dina studier på

• Blackebergs gymnasium
  • Midsommarkransens gymnasium
  • ESS-gymnasiet
  • Stockholms hotell- och restaurangskola
  • S:t Eriks gymnasium eller
  • Stockholms transport och fordonstekniska gymnasium

kommer under sommaren att få ett brev hemskickat till dig där du får veta vilken dag och tid du ska infinna dig på nya skolan.

Har du frågor?

Du vänder dig till din nya skola

Kontaktuppgifter hittar du på mottagande skolor respektive webbplats.

Blackebergs gymnasium

Midsommarkransens gymnasium

ESS-gymnasiet

SHR – Stockholms hotell- och restaurangskola

S:t Eriksgymnasium

STFG – Stockholms Transport- och Fordonstekniska gymnasium

Överlämning

Skolledningen har nu överlämnat information till mottagande skolor och som elev flyttas du över digitalt till mottagande skola under vecka 25. Betyg, omdömen med mera har skickats till Stadsarkivet.

Kontaktuppgifter till Stockholms stadsarkiv

e-post: stadsarkivet@stockholm.se

telefon: 08 508 28 303

Lycka till

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar och stort lycka till i framtiden!

Hälsningar // Skolledningen på Enskede gårds gymnasium

Ingress: