Bästa elev

På IM Globen, Enskede Gårds gymnasium har du som elev alla möjligheter att ta igen missade studier och skaffa dig behörighet att söka nationell gymnasieutbildning. Samtidigt som du studerar teoretiska ämnen har du chansen att fördjupa dig i yrkes- och praktisk-estetiska ämnen. Där du får möjlighet till praktik och handledning på olika arbetsplatser. Du kommer därmed att öppna dörren till vidare studier och på köpet få yrkeskompetens, som i slutändan kan leda till jobb.

På Enskede Gårds gymnasium arbetar vi i team kring varje elev. Där rektor, lärare, elevassistenter, lärarassistenter, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare, fritidsledare, kuratorer, psykolog, skolsköterska och övrig personal arbetar hårt för att få se dig växa och utvecklas.

Vi har ett brett utbud av yrkesinriktningar och har en extra satsning på praktisk-estetiska ämnen, som musik, drama- rörelse, bild, idrott, slöjd och hemkunskap. Ämnen som stärker din självkänsla och utvecklar din lust och kreativitet.

Så ansöker du

Reservantagning/Efterintag
Du är varmt välkommen till oss på Enskede Gårds gymnasium – även om sista ansökningsperioden till gymnasiet har löpt ut!

Respekt